Steun ProVeg vzw

Doe een eenmalige of maandelijkse gift, en help mee om België stap voor stap meer plantaardig te maken!

Eenmalige donatie

Wil je dat er meer en betere veggie producten worden aangeboden in winkels en restaurants? Steun dan ProVeg vzw met een financiële bijdrage. Giften vanaf €40 of meer per jaar zijn fiscaal aftrekbaar.

Supporter maandelijks

Dankzij jouw steun bouwen we aan een wereld waarin iedereen kiest voor lekker en gezond eten dat goed is voor alle mensen, dieren en onze planeet. Doe een maandelijkse gift en wordt deel van onze community!

ProVeg vzw onderschrijft de Ethische Code van de VEF. Je beschikt over een recht op informatie. Dit houdt in dat schenkers, vrijwilligers en personeelsleden tenminste jaarlijks op de hoogte gebracht worden van wat met de verworven fondsen gedaan werd.

Met het inzenden van de formulieren geef je de toestemming aan (A) ProVeg vzw om een opdracht te sturen naar je bank om een bedrag van je rekening te debiteren en (B) je bank om een bedrag van uw rekening te debiteren in overeenstemming met de opdracht van ProVeg vzw. Een verzoek tot terugbetaling moet binnen 8 weken na de datum van debitering van de bijdrage van uw rekening worden ingediend. Je kunt bij je bank informatie krijgen over de terugbetaling en over jouw rechten met betrekking tot dit mandaat.

Neem ProVeg op in je testament

Ook als je er niet meer bent, kan je nog veel betekenen voor mens, dier en milieu. Door ProVeg op te nemen in je testament voor een legaat of schenking blijf je ook na je overlijden bijdragen aan een plantaardige wereld. En dit betekent niet dat je je erfgenamen uitsluit.

ProVeg helpt je het milieu, de dieren en anderen te helpen. Wil je meer weten over hoe je ons kunt opnemen in je testament? Neem dan vrijblijvend contact op met Fien, zij is je contactpersoon.

Je kan haar bereiken via mail op [email protected] of bellen naar 0498 64 98 32. Ze helpt je graag verder met al je vragen over testamenten.

Het verhaal van Didier

Didier kwam vroeger geregeld langs op kantoor om brochures op te pikken die hij uitdeelde in zijn omgeving. Hij at al lang vegetarisch en was een activist avant la lettre. Samen met zijn levenspartner Cecile zette hij zich in voor dieren en dierenrechten. Ze steunen ProVeg (toen nog EVA) al van in het prille begin. Didier adopteerde honden en nam verdwaalde duiven onder zijn hoede. Hij hield van het leven en de dieren.

Didier overleed in april 2022 vrij onverwacht op 75-jarige leeftijd. Het was dan ook bijzonder triest toen we dit nieuws te horen kregen. Toch leeft hij op deze manier na zijn dood verder, want dankzij hem krijgt onze werking een duwtje in de rug en kunnen we ons nog meer inzetten voor een meer plantaardige wereld. Wij zijn dan ook heel vereerd en dankbaar dat we van Didier dit vertrouwen hebben gekregen. Met bijzonder veel dank ook aan zijn levenspartner Cecile.