Food Service

VEGGIE VOOR CHEFS

Workshops & consultancy

ProVeg informeert en inspireert grootkeukenmedewerkers die meer en beter plantaardig willen koken. Naast onze workshops geven we ook begeleiding op maat. Afhankelijk van de vraag kan de begeleiding bestaan uit een analyse, (kook)workshops, een dag ‘meekoken’, receptontwikkeling, marktinfo, communicatietips …

Neem contact op via [email protected] of 09/329 68 51.

Daarnaast slaan BOS+, ProVeg en Horeca Forma de handen in elkaar voor het project Andermaal. Wij hebben als team het perfecte lesmateriaal ontwikkeld waaruit je ideeën kan putten! Ontdek hier hoe Andermaal jou kan helpen als leerkracht.

Ontvang onze info voor professionals

"*" indicates required fields

Naam
Privacybeleid*

Dit zeggen onze partners

Sodexo

“We kunnen altijd vertrouwen op de expertise en de aanpak van ProVeg, ook voor de laatste trends rond veggie en vegan. Zij pushen ons om verder te denken en nog meer plantaardige gerechten op onze menukaarten te zetten. We zitten op één lijn met qua culinaire visie en duurzaamheidsstrategie. We merken ook dat de vraag van de consument naar plantaardige gerechten stijgt.”

Gemeentelijke Kinderdagverblijven Vorst

De kinderdagverblijven in Vorst volgden een veggie begeleiding als onderdeel van de Good Food-strategie in Brussel. Een verzorgster getuigt: “De ouders zijn tevreden over de maaltijden voor de kinderen en ook de kinderen raken steeds meer gewend aan veggie.” Een andere verzorgster vertelt hoe de training haar geholpen heeft om beter te koken: “Ik leerde betere maaltijden bereiden en kreeg inspiratie voor nieuwe recepten.”

Food services

Publicaties

Andermaal. Plantaardige inspiratie voor chefs van de toekomst.

Recepten, inspiratie en tips voor en door hotelscholen in Vlaanderen.

Gezondheidsscore vleesvervangers

Welke vleesvervangers bij grossiers zijn gezond en volwaardig? Bekijk het aanbod in een handig overzicht.

Veggie Voor Chefs-gids

Alles wat je als chef moet weten om lekker, makkelijk én betaalbaar plantaardig te koken. Inclusief recepten en tips om je veggie aanbod in de kijker te zetten.

Maak kennis met onze chefs

Onze partners