Jouw gift wordt verdubbeld!

Vind jouw match: Jouw gift wordt verdubbeld!

It’s a match! Jouw gift is nu dubbel zoveel waard! Tot het einde van het jaar wordt jouw gift aan ProVeg ‘gematcht’ door een gulle donateur van ProVeg International. Dat betekent dat deze donor hetzelfde bedrag schenkt als jij gedoneerd hebt. Geef jij ons € 50? Dan komt er nog eens € 50 bovenop van deze donateur. Samen goed voor € 100 dus! Jouw gift gaat integraal naar ProVeg België.

Daarbovenop zijn giften vanaf 40 euro per jaar fiscaal aftrekbaar. Dit wil dus zeggen dat je voor een gift van 40 euro eigenlijk maar 22 euro betaalt, maar 80 euro schenkt!

Jouw giftJouw totale impactWat je effectief betaalt na aftrek fiscaal attest
€ 40€ 80€ 22
€ 50€ 100€ 27,50
€ 100€ 200€ 55

Wat gebeurt er met mijn gift?

Jouw gift aan ons gaat integraal naar ProVeg België. Met jouw steun bouwen we aan een wereld waarin iedereen kiest voor lekker en gezond eten dat goed is voor alle mensen, dieren en onze planeet. Dat doen we door consumenten te inspireren en motiveren met campagnes zoals de VeggieChallenge en door het plantaardige aanbod te vergroten en verbeteren. Hiervoor werken we samen met producenten, supermarkten, chefs, grootkeukens en hotelscholen.
Maak hier kennis met onze organisatie.

Van het gematchte bedrag gaat 30% naar ProVeg België en 70% naar ProVeg International.

ProVeg vzw onderschrijft de Ethische Code van de VEF. Je beschikt over een recht op informatie. Dit houdt in dat schenkers, vrijwilligers en personeelsleden tenminste jaarlijks op de hoogte gebracht worden van wat met de verworven fondsen gedaan werd.

Laatste updates en nieuws